Elkészítés: A darált húst a gombával, kevés sóval, borssal, köménymaggal megpároljuk.
A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, besózzuk. Ha a párolt gombás hús kihűlt, elosztjuk a húsokon, feltekerjük, hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük.
A tekercseket a felforrósított olajba tesszük, s addig sütjük, amíg körben megfehérednek, majd kiszedjük.
A visszamaradt olajon a hagymával, paprikával, sóval, kevés vízzel pörköltalapot készítünk, és ebbe tesszük a hústekercseket, amiket puhára főzünk.
Végül belekeverjük a tejfölt, és gyengén
összeforraljuk.
Makarónival, spagettivel vagy orsótésztával
tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.