Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
Almás pite - a hagyományos recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Körömpörkölt csülökkel
Finomfőzelék
Szilvás gombóc hagyományosan
Amerikai almás pite sós karamellel
Vadasmártás sertéscombbal
Kapros tökfőzelék virslivel
Mézes-mustáros csirkemell
Az eredeti Baklava
Rakott zöldbab darált hússal
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Krémes spenótfőzelék
Madártejszelet
Mirinda-szelet
Desszert

8 édes főzött tészta, ami egy tartalmas leves után nagyon jól tud esni

Egy nagy tál bableves vagy krumplileves után sokszor megelégszünk egy desszerttel is második fogásként. Ilyenkor jönnek jól az édes főzött tészták, mint a lekváros derelye, a diós nudli, vagy épp a szilvás gombóc. Nálatok melyik a kedvenc?

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.