A mac and cheese elkészítéséhez a tejet egy magasabb falú serpenyőbe öntjük és felmelegítjük.
Beleöntjük a tésztát és folyamatos keverés mellett fogkeményre főzzük. Ha beszívta a tészta a tejet, de még nagyon keménynek találjuk, akkor öntsünk még hozzá keveset. A tészta akkor jó, ha fogkemény és kicsit krémes.
Ha a tészta megfőtt, akkor rászórjuk a vajat és a reszelt sajtokat. Sózzuk, borsozzuk és addig keverjük, amíg a sajt el nem olvad benne.
Nézd meg videón hogyan készül a legegyszerűbb Mac and cheese!
Megjegyzés
A mac and cheese egyszerűen és gyorsan elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.