A rizses hús gyorsan és könnyen elkészíthető étel, ami ráadásul finom és laktató is, ezért nem csoda, hogy sokan szeretik. Jó hír, hogy azoknak sem kell lemondaniuk róla, akik éppen diétáznak, hiszen egy kis csavarral máris alakbarátabbá tehető az étel. Például ha a zsírosabb sertéshúst lecseréljük valamilyen szárnyashúsra, máris spórolunk a kalóriákon. Érdemes ezenkívül zöldségekkel is feldobni az ételt, mert a magasabb rosttartalom miatt sokkal tovább tart a jóllakottság érzése. Ezúttal pulykából és zöldboróval készítettünk el, íme a recept!
Hozzávalók:
Elkészítése:
Tipp: Más zöldségekkel, például színes kaliforniai paprikával tovább gazdagíthatjuk az ételt.
Borítókép és recept: Vidék íze magazin
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.