Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Madártejszelet recept
Madártejszelet
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Mákos guba  recept
Mákos guba
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Ajánló

Konyhai trükkök egy mesterszakácstól: Bede Róbert visszatér!

Bede Róbert mesterfogásai
Az ország imádott mesterszakácsa, Bede Róbert friss műsorral jelentkezik a hétvégén. 12 éve főz a csatornán, eddig 25 műsorban láthattuk, melyek során ételek százait sütötte-főzte meg – és tarsolya még mindig tele van receptekkel. Ezt be is bizonyítja a TV Paprika legújabb, saját gyártású, „Bede Róbert mesterfogásai” című műsorában, július 16-tól.

A „Bede Róbert mesterfogásai” epizódjaiban olyan ételek készülnek, melyek elkészítése és a hozzávalók beszerzése sem túl bonyolult. A mesterszakács a legegyszerűbb ételekről is mindig tud valami újat mondani: történeti információkkal, apró konyhai trükkökkel és mesterfogásokkal szolgál a rendszeresen és az alkalmanként főzők számára egyaránt.

Szilvalekváros kelt tészta, padlizsánkrém, borjú borda tükörtojással, szardellával és szalmaburgonyával, vagy töltött sertés dagadó spenótos árpagyönggyel – hogy, csak néhányat említsünk a műsorban készülő finomságok közül.

A fogások elkészítésének minden mozzanatát a mesterszakács a már jól ismert, barátságos és profi, egyszóval „bederobis” stílusban mutatja be, ugyanakkora lelkesedéssel, mint ahogyan kezdetben megismerhették a TV Paprika nézői.

A „Bede Róbert mesterfogásai” című műsor az első, amit a TV Paprika tavasszal elkészült, vadonatúj stúdiójában forgattak. A 16 részes sorozat július 16-tól, minden hétvégén, 16 órakor, dupla epizódokkal látható majd a TV Paprikán.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.