Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Mákos guba  recept
Mákos guba
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Ajánló

Konyhai trükkök egy mesterszakácstól: Bede Róbert visszatér!

Bede Róbert mesterfogásai
Az ország imádott mesterszakácsa, Bede Róbert friss műsorral jelentkezik a hétvégén. 12 éve főz a csatornán, eddig 25 műsorban láthattuk, melyek során ételek százait sütötte-főzte meg – és tarsolya még mindig tele van receptekkel. Ezt be is bizonyítja a TV Paprika legújabb, saját gyártású, „Bede Róbert mesterfogásai” című műsorában, július 16-tól.

A „Bede Róbert mesterfogásai” epizódjaiban olyan ételek készülnek, melyek elkészítése és a hozzávalók beszerzése sem túl bonyolult. A mesterszakács a legegyszerűbb ételekről is mindig tud valami újat mondani: történeti információkkal, apró konyhai trükkökkel és mesterfogásokkal szolgál a rendszeresen és az alkalmanként főzők számára egyaránt.

Szilvalekváros kelt tészta, padlizsánkrém, borjú borda tükörtojással, szardellával és szalmaburgonyával, vagy töltött sertés dagadó spenótos árpagyönggyel – hogy, csak néhányat említsünk a műsorban készülő finomságok közül.

A fogások elkészítésének minden mozzanatát a mesterszakács a már jól ismert, barátságos és profi, egyszóval „bederobis” stílusban mutatja be, ugyanakkora lelkesedéssel, mint ahogyan kezdetben megismerhették a TV Paprika nézői.

A „Bede Róbert mesterfogásai” című műsor az első, amit a TV Paprika tavasszal elkészült, vadonatúj stúdiójában forgattak. A 16 részes sorozat július 16-tól, minden hétvégén, 16 órakor, dupla epizódokkal látható majd a TV Paprikán.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.