A „Bede Róbert mesterfogásai” epizódjaiban olyan ételek készülnek, melyek elkészítése és a hozzávalók beszerzése sem túl bonyolult. A mesterszakács a legegyszerűbb ételekről is mindig tud valami újat mondani: történeti információkkal, apró konyhai trükkökkel és mesterfogásokkal szolgál a rendszeresen és az alkalmanként főzők számára egyaránt.
Szilvalekváros kelt tészta, padlizsánkrém, borjú borda tükörtojással, szardellával és szalmaburgonyával, vagy töltött sertés dagadó spenótos árpagyönggyel – hogy, csak néhányat említsünk a műsorban készülő finomságok közül.
A fogások elkészítésének minden mozzanatát a mesterszakács a már jól ismert, barátságos és profi, egyszóval „bederobis” stílusban mutatja be, ugyanakkora lelkesedéssel, mint ahogyan kezdetben megismerhették a TV Paprika nézői.
A „Bede Róbert mesterfogásai” című műsor az első, amit a TV Paprika tavasszal elkészült, vadonatúj stúdiójában forgattak. A 16 részes sorozat július 16-tól, minden hétvégén, 16 órakor, dupla epizódokkal látható majd a TV Paprikán.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.