Krémes spenótfőzelék
Klasszikus kuglóf
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mákos guba
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Tojásos nokedli fejes salátával
Farsangi szalagos fánk
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tárkonyos csirkeraguleves
Rakott zöldbab darált hússal
Mézes-mustáros csirkemell
Zsemlegombóc
Klasszikus grízgaluska leves
Vadas marha
Finomfőzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Ajánló

Budapestre látogat a mexikói "nomád" sztárséf!

nomád séf
A St. Andrea Restaurant egy különleges négykezes vacsora helyszíne lesz április 11-én és 12-én este. Az EatWell eseménysorozat keretében a mexikói tehetség, Santiago Lastra Rodriguez, a St. Andrea Restaurant séfjével Barna Ádámmal közösen állította össze 8 fogásos menüsorát, melyet együtt prezentálnak majd.

Santiago Lastrat szakmájában a „nomád séfként” szokták emlegetni. Hitvallása szerint mexikói szívvel, és mindig helyi, szezonális alapanyagokból főzi élénk és ízletes ételeit. Az elmúlt években vacsoraestekkel turnézta körbe Európát, kulináris tudásának köszönhetően ezidáig 26 országba jutott el világszerte, erre az utazó, vándorló életformára utal a nomád jelző is. A San Pellegrino a 10 legjobb fiatal skandináv szakács közé választotta 2015-ben.

Santiago Lastra Rodriguez
Santiago Lastra Rodriguez

„A nomád séf név mindent elárul Santiago stílusáról, rengeteg hatás érte az évek alatt, amit utazással töltött. Sokkal inkább világra nyitott az ő stílusa. Ami viszont a konyhánkban közös, az a hasonló, erős identitás.” – jellemzi konyhájuk stílusát Barna Ádám, a St. Andrea Restaurant séfje.

Barna Ádám
Barna Ádám

A St. Andrea Restaurant séfje, Barna Ádám az egykori Monarchia területére jellemző tradíciókból és alapanyagokból inspirálódva készíti letisztult ételeit. Konyháját átjárja a vidéki szellemiség, mely a nagyvárosi pompával ötvözve nyújt igazán egyedi gasztronómiai élményt. Az étterem történetében egyébként először fordul elő, hogy egy vendégséfet is köszöntenek a konyhán.

Az április 11-i és 12-i vacsorák menüje:

  • Amuse bouche
  • Pisztráng, chili, homoktövis taco
  • Répa, retek, földimogyoró ceviche
  • Marhanyelv, chirmole, újkrumpli
  • Mangalica, répa, borsó
  • Spárga, citrom
  • Alma, körte, kukorica
  • Petit four

9 CSILIS BAB RECEPT, AMIT EGY MEXIKÓI IS BOLDOGAN FALNA!>>>

MEXIKÓI SALSA EGYSZERŰEN ÉS FRISSEN - TÖKÉLETES MÁRTOGATÓS 10 PERC ALATT!>>>

TEJFÖLÖS-SONKÁS QUESADILLA: GYORS MEXIKÓI MELEGSZENDVICS VACSORÁRA - VIDEÓ!>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.