Káposztás tészta egyszerűen
Zsemlegombóc
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus stíriai metélt
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dödölle - az eredeti recept
Hagymás rostélyos
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Vadas marha
Tojásos nokedli fejes salátával
Kínai szezámmagos csirke
Farsangi szalagos fánk
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Dubarry-csirkemell
Klasszikus kuglóf
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus grízgaluska leves
Finomfőzelék
Ajánló

Design és elegancia: stílusos pezsgő év végére!

Egy ferde dobozt képzelj el, és hozzá egy letisztult, különleges dizájnt: bemutatkozott a somlói Kreinbacher Birtok új magnum pezsgője, a Prestige Brut 2011 Magnum!

A somlói Kreinbacher Birtok alig több, mint egy éve debütált Méthode Traditionnelle, palackban erjesztett és érlelt pezsgőivel, legkiválóbb tételük, a Prestige Brut pedig nyáron ezüstérmet hozott el a Champagne és Pezsgő Világbajnokságról. Ez a 100 % furmintból készített tétel decembertől magnum palackban is elérhető, sorszámozott palackban, egyedi fejlesztésű design csomagolásban.

Exkluzív csomagolás

A karton különlegessége, hogy oldalra dől, miközben a palackot stabilan, egyenesen tartja. Az asszimetria már a pezsgők címkéjére is jellemző volt, ez a hatás három dimenzióban még látványosabb. Tervezése és fejlesztése több hónapon át tartott, a DS Smith csomagolástervezői, a Kreinbacher Birtok és Unger Zsolt, Surányi Miklós designerek közreműködésével.

a Magnum méretű pezsgő más!

Az 1,5 literes méretnek nem az egyetlen előnye, hogy kétszer annyit tölthetünk ki a pohárköszöntőhöz vagy ünnepi koccintáshoz. A pezsgő magnum palackban egészen más fejlődési utat jár be a második erjedés és érlelés során, így végül még gazdagabb és egységesebb arcát mutatja. A Prestige Brut 2011 Magnum illata több, mint három év seprőn tartást követően igazán kifinomult: virágok, lime és mangó, érintésnyi méz érződik. Lágy és elegáns karakter. Habzása krémes, jó arányok és tartás, frissítő savak jellemzik. Ízében gazdag és áradó, a gyümölcsök és virág mellett édesfűszerek teszik összetetté.

(x)

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.