Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mákos guba  recept
Mákos guba
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Ajánló

3 könyv, amit el kell olvasnod, ha imádod a halat és a tenger gyümölcseit

hal
Odavagy a halért, a rákért, a kagylóért és minden édesvízi és tengeri herkentyűért? Akkor ajánlunk neked 3 könyvet, melyek segítségével tökéletes halételeket készíthetsz.
Halak és halételek

A két szerző – Szabó Péter halséf, halkereskedő, blogger és Hoitsy György halszakértő – tényleg mindent tud a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri halról. Könyvük jóval több, mint az egyes fajtákat bemutató száraz ismertetés: a rengeteg információ mellett praktikus vásárlási tanácsokkal látja el az olvasót, foglalkozik az omega-3 zsírsavakkal általában, továbbá kalóriatáblázatot is tartalmaz. Az ínycsiklandó recepteket színes fotókkal illusztrált főzőiskola és borajánló egészíti ki.

5990 Ft, Corvina Kiadó

Rákok, kagylók, csigák, tintahalak

Piazza Gabriella Olaszországban élő magyar gasztroblogger és Hoitsy György halbiológus, pisztrángtenyésztő könyvének első részében érdekességeket olvashatsz a tenger gyümölcseinek kifogásáról és partra szállításáról. A szerzők hasznos ismeretekkel vérteznek fel a vásárláshoz, fotókkal illusztrálva mutatják be a tisztítás és előkészítés fázisait, ismertetik a lehetséges elkészítési módozatokat, továbbá halfűszereket és az ételekhez illő borokat is ajánlanak. A gasztronómiai kislexikon második részében a hazánkban is árusított mintegy 40 faj részletes leírásához 70 recept társul.

5990 Ft, Corvina Kiadó

Halak és pástétomok – 1x1 konyha

A könyvecske az 1x1 konyha sorozat többi kiadványához hasonlóan a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő tippekkel. A leírásokat színes, étvágygerjesztő fotók illusztrálják, emellett a zsebkönyv formátum lehetővé teszi, hogy főzés közben magad előtt tarthasd a konyhapulton a recepteket.

599 Ft, Elektra Kiadóház

3 LEGENDÁS SZAKÁCSKÖNYV, AMI NEM HIÁNYOZHAT A POLCRÓL >>>
3 BOMBA KÖNYV A NYERS KOSZTRÓL, AMIT ÉRDEMES ELOLVASNOD! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.