A két szerző – Szabó Péter halséf, halkereskedő, blogger és Hoitsy György halszakértő – tényleg mindent tud a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri halról. Könyvük jóval több, mint az egyes fajtákat bemutató száraz ismertetés: a rengeteg információ mellett praktikus vásárlási tanácsokkal látja el az olvasót, foglalkozik az omega-3 zsírsavakkal általában, továbbá kalóriatáblázatot is tartalmaz. Az ínycsiklandó recepteket színes fotókkal illusztrált főzőiskola és borajánló egészíti ki.
5990 Ft, Corvina Kiadó
Piazza Gabriella Olaszországban élő magyar gasztroblogger és Hoitsy György halbiológus, pisztrángtenyésztő könyvének első részében érdekességeket olvashatsz a tenger gyümölcseinek kifogásáról és partra szállításáról. A szerzők hasznos ismeretekkel vérteznek fel a vásárláshoz, fotókkal illusztrálva mutatják be a tisztítás és előkészítés fázisait, ismertetik a lehetséges elkészítési módozatokat, továbbá halfűszereket és az ételekhez illő borokat is ajánlanak. A gasztronómiai kislexikon második részében a hazánkban is árusított mintegy 40 faj részletes leírásához 70 recept társul.
5990 Ft, Corvina Kiadó
A könyvecske az 1x1 konyha sorozat többi kiadványához hasonlóan a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő tippekkel. A leírásokat színes, étvágygerjesztő fotók illusztrálják, emellett a zsebkönyv formátum lehetővé teszi, hogy főzés közben magad előtt tarthasd a konyhapulton a recepteket.
599 Ft, Elektra Kiadóház
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.