Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Csikós tokány recept
Csikós tokány
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Puncstorta  recept
Puncstorta
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Ajánló

3 könyv, amit el kell olvasnod, ha imádod a halat és a tenger gyümölcseit

hal
Odavagy a halért, a rákért, a kagylóért és minden édesvízi és tengeri herkentyűért? Akkor ajánlunk neked 3 könyvet, melyek segítségével tökéletes halételeket készíthetsz.
Halak és halételek

A két szerző – Szabó Péter halséf, halkereskedő, blogger és Hoitsy György halszakértő – tényleg mindent tud a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri halról. Könyvük jóval több, mint az egyes fajtákat bemutató száraz ismertetés: a rengeteg információ mellett praktikus vásárlási tanácsokkal látja el az olvasót, foglalkozik az omega-3 zsírsavakkal általában, továbbá kalóriatáblázatot is tartalmaz. Az ínycsiklandó recepteket színes fotókkal illusztrált főzőiskola és borajánló egészíti ki.

5990 Ft, Corvina Kiadó

Rákok, kagylók, csigák, tintahalak

Piazza Gabriella Olaszországban élő magyar gasztroblogger és Hoitsy György halbiológus, pisztrángtenyésztő könyvének első részében érdekességeket olvashatsz a tenger gyümölcseinek kifogásáról és partra szállításáról. A szerzők hasznos ismeretekkel vérteznek fel a vásárláshoz, fotókkal illusztrálva mutatják be a tisztítás és előkészítés fázisait, ismertetik a lehetséges elkészítési módozatokat, továbbá halfűszereket és az ételekhez illő borokat is ajánlanak. A gasztronómiai kislexikon második részében a hazánkban is árusított mintegy 40 faj részletes leírásához 70 recept társul.

5990 Ft, Corvina Kiadó

Halak és pástétomok – 1x1 konyha

A könyvecske az 1x1 konyha sorozat többi kiadványához hasonlóan a legegyszerűbb ételektől a különlegesebb fogásokig számos étel receptjét mutatja be, kiegészítve az elkészítésüket segítő útmutatókkal, a konyhai munkát megkönnyítő tippekkel. A leírásokat színes, étvágygerjesztő fotók illusztrálják, emellett a zsebkönyv formátum lehetővé teszi, hogy főzés közben magad előtt tarthasd a konyhapulton a recepteket.

599 Ft, Elektra Kiadóház

3 LEGENDÁS SZAKÁCSKÖNYV, AMI NEM HIÁNYOZHAT A POLCRÓL >>>
3 BOMBA KÖNYV A NYERS KOSZTRÓL, AMIT ÉRDEMES ELOLVASNOD! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.