Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Minestrone recept
Minestrone
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Mákos guba  recept
Mákos guba
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Alapételek

Káprázatos vacsora csirkéből és baconből - villámgyorsan!

Aszalt paradicsommal töltött baconos csirke pestos krumplipürével
Gyors, különleges, és isteni finom - az ideális hétköznapi vacsora ismérvei. Ha ilyet keresel, ne keresd tovább, mert ez a recept pofonegyszerű, és biztos telitalálat: a család apraja.nagyja imádja majd!
FŐZZ, AKÁR EGY SÉF!

Semmi kedved ahhoz, hogy kitaláld, mi legyen a menü, aztán összeírd a bevásárlólistát, és beszerezz mindent? Valljuk be, nagy terhet venne le a vállunkról, ha valaki mindezt elintézné helyettünk! A Chefbag.hu szolgáltatása éppen erre a problémára talált megoldást. Minden héten új recepteket kínálnak , ráadásul a sütés-főzéshez szükséges alapanyagot meg is rendelhetjük az oldalon.

Aszalt paradicsommal töltött baconos csirke pestos krumplipürével
Hozzávalók:

csirkemell
bacon
aszalt paradicsom
krumpli
pesto
tej
olivaolaj

bors
vaj
friss oregáno
friss petrezselyem

Amire még szükséged lesz:

lábos
keverőtál
serpenyő
hőálló tál / tepsi

A RECEPT >>>
A RECEPTHEZ SZÜKSÉGES ÖSSZES ALAPANYAGOT MOST MEGRENDELHETED A CHEFBAG.HU OLDALÁN! >>>
Elkészítés

1. Az alapanyagok

Mosd, és szárítsd meg a húst és a zöldségeket. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra. Az aszalt paradicsomot vágd kb. fél centis csíkokra, A petrezselymet, oregánót aprítsd fel. Hosszában vágj egy-egy zsebet a csirkemellekbe. A zsebeket a legjobban úgy tudod kivágni, hogy hosszában beleszúrsz egy éles kést és végigvágod. Ha véletlenül elvágtad a csirkemelleket, tűzd meg egy fogvájóval. Hámozd és darabold fel a krumplit, és sós hideg vízben tedd fel főni.



2. A csirke

Töltsd meg a csirkemellet az aszalt paradicsommal, sózd, borsozd ízlés szerint. Tekerd be a bacon-be. ( Helyezd a bacon szeleteket enyhén sréhen egymástól baconszeletnyi távolságra. Rakd rá a csirkemellet, tekerd fel).

Serpenyőben hevíts fel olívaolajat és mindkét oldalát pirítsd meg, majd rakd be a sütőbe és süsd kb. 20-25 percig.


3. A krumplipüré

Ha megfőtt a krumpli (forrástól számított kb. 10 perc), szűrd le. Melegítsd fel a tejet szoba hőmérsékletűre, öntsd rá a krumplira. Add hozzá a pestot és a vajat, sózd, borsozd ízlés szerint. Krumplinyomóval (ha az nincs, akkor egy villával) nyomkodd össze, amíg megfelelő krémes állagú nem lesz.



4. A tálalás

A csirkemelleket vágd sréhen 4 részbe, így szépen el tudod rendezni a tányéron.



A RECEPT ALAPANYAGAI MÁR NEM BIZTOS, HOGY RENDELHETŐEK, AZ AKTUÁLIS RECEPTEKET MEGTALÁLOD A CHEFBAG.HU OLDALON! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.