Mákos guba  recept
Mákos guba
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Alapételek

Káprázatos vacsora csirkéből és baconből - villámgyorsan!

Aszalt paradicsommal töltött baconos csirke pestos krumplipürével
Gyors, különleges, és isteni finom - az ideális hétköznapi vacsora ismérvei. Ha ilyet keresel, ne keresd tovább, mert ez a recept pofonegyszerű, és biztos telitalálat: a család apraja.nagyja imádja majd!
FŐZZ, AKÁR EGY SÉF!

Semmi kedved ahhoz, hogy kitaláld, mi legyen a menü, aztán összeírd a bevásárlólistát, és beszerezz mindent? Valljuk be, nagy terhet venne le a vállunkról, ha valaki mindezt elintézné helyettünk! A Chefbag.hu szolgáltatása éppen erre a problémára talált megoldást. Minden héten új recepteket kínálnak , ráadásul a sütés-főzéshez szükséges alapanyagot meg is rendelhetjük az oldalon.

Aszalt paradicsommal töltött baconos csirke pestos krumplipürével
Hozzávalók:

csirkemell
bacon
aszalt paradicsom
krumpli
pesto
tej
olivaolaj

bors
vaj
friss oregáno
friss petrezselyem

Amire még szükséged lesz:

lábos
keverőtál
serpenyő
hőálló tál / tepsi

A RECEPT >>>
A RECEPTHEZ SZÜKSÉGES ÖSSZES ALAPANYAGOT MOST MEGRENDELHETED A CHEFBAG.HU OLDALÁN! >>>
Elkészítés

1. Az alapanyagok

Mosd, és szárítsd meg a húst és a zöldségeket. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra. Az aszalt paradicsomot vágd kb. fél centis csíkokra, A petrezselymet, oregánót aprítsd fel. Hosszában vágj egy-egy zsebet a csirkemellekbe. A zsebeket a legjobban úgy tudod kivágni, hogy hosszában beleszúrsz egy éles kést és végigvágod. Ha véletlenül elvágtad a csirkemelleket, tűzd meg egy fogvájóval. Hámozd és darabold fel a krumplit, és sós hideg vízben tedd fel főni.



2. A csirke

Töltsd meg a csirkemellet az aszalt paradicsommal, sózd, borsozd ízlés szerint. Tekerd be a bacon-be. ( Helyezd a bacon szeleteket enyhén sréhen egymástól baconszeletnyi távolságra. Rakd rá a csirkemellet, tekerd fel).

Serpenyőben hevíts fel olívaolajat és mindkét oldalát pirítsd meg, majd rakd be a sütőbe és süsd kb. 20-25 percig.


3. A krumplipüré

Ha megfőtt a krumpli (forrástól számított kb. 10 perc), szűrd le. Melegítsd fel a tejet szoba hőmérsékletűre, öntsd rá a krumplira. Add hozzá a pestot és a vajat, sózd, borsozd ízlés szerint. Krumplinyomóval (ha az nincs, akkor egy villával) nyomkodd össze, amíg megfelelő krémes állagú nem lesz.



4. A tálalás

A csirkemelleket vágd sréhen 4 részbe, így szépen el tudod rendezni a tányéron.



A RECEPT ALAPANYAGAI MÁR NEM BIZTOS, HOGY RENDELHETŐEK, AZ AKTUÁLIS RECEPTEKET MEGTALÁLOD A CHEFBAG.HU OLDALON! >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.