A konyhában járt az ősz: szezonális receptekkel indítjuk október első hétvégéjét

Ahhoz, hogy ősszel elkerüljük a makacs megfázásokat, a levertséget, a vitaminhiányt, vagy éppen az influenzát, kulcsfontosságú az immunerősítés. Ezt azon túl, hogy vitaminokat szedünk, továbbá az évszaknak és az időjárásnak megfelelően öltözködünk, érdemes legalább annyira tudatosan vásárolni, amennyire csak a pénztárcánk megengedi. Minél több hazai termelőktől származó vitamindús őszi gyümölcsöt és zöldséget használunk a főzések során, a szervezetünk annál erősebb és ellenállóbb lesz. Ehhez hoztunk most egy szuper dupla menüsort, amit elsősorban az egészség és a tudatosság inspirált, másodsorban pedig az, hogy mindenki jóllakjon, az utolsó falat után pedig elégedetten álljon fel az asztal mellől. Te az 'A" vagy a "B" menüt választod?
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.