Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Puncstorta  recept
Puncstorta
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Alapételek

Ez a sajtos pogácsa másnap is puha marad: füstölt sajttal készítsd

Sajtos pogácsa kétféle sajttal
A sajtos pogácsánál egyszerűbb és nagyszerűbb vendégváró nem létezik. Az alapreceptet ráadásul könnyen variálhatjuk, és igazán ízessé tehetjük, ha a sima sajt mellett füstölt sajttal is gazdagítjuk a tésztát. Videón mutatjuk, hogyan készítsd!

Egy jó pogácsával nem lehet mellényúlni, hiszen nincs olyan, aki ne szeretné ezt a sós aprósüteményt. Készíthetjük a hagyományos módon, de akár fel is turbózhatjuk, és a hozzáadott alapanyagoknak csak a fantáziánk szab határt. Ha biztosra szeretnénk menni, válasszuk a sajtos verziót, melyet készíthetünk kétféle sajttal (sima és füstölt változattal is), így igazán pikáns finomsággal várhatjuk a vendégeket vagy lephetjük meg szeretteinket.

A receptet itt találod!

A sajtos pogácsa hozzávalói:

  • 2 dkg élesztő
  • 1 dl tejföl
  • 40 dkg finomliszt
  • 1 ek só (csapott)
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg zsír
  • 30 dkg reszelt sajtkeverék (sima és füstölt sajt)
  • 1 db tojássárgája
  • 1 db tojás a kenéshez

Elkészítése:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.