Zsemlegombóc
Klasszikus grízgaluska leves
Krémes spenótfőzelék
Csupacsokis brownie
Klasszikus stíriai metélt
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Dödölle - az eredeti recept
Káposztás tészta egyszerűen
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus kuglóf
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Epres blondie
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kapros tökfőzelék virslivel
Mákos guba
Körömpörkölt csülökkel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Alapételek

Szezonális kedvenceink: töltött karalábé, amiből a húsimádók is repetáznak

töltött karalábé
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Ma pulykahússal töltött karalábéval készültünk nektek, amiből azok is kétszer szednek, akik korábban nem rajongtak ezért a megosztó zöldségért.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.