Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Minestrone recept
Minestrone
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Egészséges

4 olajos mag, amitől egészséges és szép leszel

Nagy energia- és zsírtartalmuk miatt sokan kerülik a csonthéjasokat és az olajos magvakat, pedig nélkülözhetetlen tápanyagokkal látják el a szervezetet.
Kesudió: megfiatalítja a bőrt

Eredete: Amerika trópusi részén őshonos, napjainkban főleg Indiában termesztik.

Hatása: Gazdag B-vitaminokban, melyek segítenek az idegek és az izomszövetek egészségének megőrzésében, és javítják a stresszel szembeni ellenálló képességet. Bár a kesudió szénhidráttartalma a többi diófélénél kicsit magasabb, koleszterint nem tartalmaz.

Tipp: Főzéshez is használhatod az ázsiai konyha kedvelt hozzávalóját.

A 4 LEGEGÉSZSÉGESEBB GABONAFÉLE, AMI SEGÍT, HOGY FITTEBB LEGYÉL! >>>
Magában elropogtatva is isteni a kesudió, csak az ára lenne kicsit barátibb...
Magában elropogtatva is isteni a kesudió, csak az ára lenne kicsit barátibb...
Földimogyoró: csökkenti a fejfájást

Eredete: A kedvelt téli ropogtatnivaló Dél-Amerika trópusi vidékein őshonos. Manapság Kínából és Nyugat-Afrikából importálják a legnagyobb mennyiséget.

Hatása: A csonthéjasok közül a mogyoró tartalmazza a legtöbb magnéziumot, ez az ásványi anyag segíthet a görcsös fájdalom enyhítésében.

Tipp: Sózatlanul fogyasztva a legegészségesebb.

5 NYOMÓS ÉRV AMELLETT, HOGY MINDENNAP EGYÜNK OLAJOS MAGVAKAT! >>>
A hámozott, de sótlan földimogyorót tehetjük sütibe, salátába is
A hámozott, de sótlan földimogyorót tehetjük sütibe, salátába is
Makadámdió: védi a szívet és az ereket

Eredete: Származási helyére utalva ausztrál mogyorónak is hívják.

Hatása: Olajtartalma igen magas, és leginkább telítetlen zsírsavakat tartalmaz, melyek csökkentik a káros LDL-koleszterin szintjét, így pozitív hatással vannak az érrendszerre.

Tipp: A belőle sajtolt olajat salátákhoz és sütéshez is nyugodtan használhatod.

A 9 LEGEGÉSZSÉGESEBB ÉTEL, AMIBŐL SOKKAL TÖBBET KELLENE ENNED! >>>
Mandula: gyorsan eltelít

Eredete: Ázsia az őshazája, de napjainkban már számtalan országban, így hazánkban is termesztik.

Hatása: Egy tartalmas étkezést is kiválthatsz vele, hiszen 100 g-ja 570–630 kcal energiát tartalmaz.

Tipp: Könnyen megpenészedhet, ezért jól záródó edényben, hűvös helyen kell tárolni.

A 4 LEGEGÉSZSÉGESEBB MAG A VILÁGON >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.