Mi volt az első gondolatod, amikor felkértek, hogy zsűrizz a Mestercukrászban?
Nagyon örültem, hogy kaptam egy ilyen felkérést, aztán egyből bevillant, hogy eddig nem voltam benne a média világában, és hogy vajon bírni fogom-e, nem lesz-e lámpalázam. Aztán hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy belevágok, és egyáltalán nem bántam meg.
Mit gondolsz, mi lesz a legnehezebb feladat a versenyzők számára?
Mindenképpen az idő rövidsége, ami már az elején be fogja őket stresszelni, aztán az is, ha valami rossz irányba megy el, vagy például nem a megszokott alapanyagokkal kell dolgozni, és ki lesznek zökkentve a komfortzónájukból.
Ha egyetlen tanácsot adhatnál a versenyzőknek, mi lenne az?
Azt szoktam mondani, hogy nem szabad kétségbeesni, bepánikolni. Ha valami rossz irányba indul, meg kell állni, hátra kell lépni egyet, hogy nagyobb látószögből vizsgálhassuk meg a problémát. Így könnyebb átgondolni, hogy hol ronthattuk el, és hamarabb találjuk meg a megoldást is.
Miért volt neked Barcelona bakancslistás hely?
Sokat utazgattam nyaralások alkalmával, és Barcelona mindig is az egyik kedvenc városom volt, az emberek temperamentuma, a város fekvése és sokszínűsége miatt. Amikor eljutottam arra a szintre, hogy megpróbálok egy Michelin-csillagos főcukrászi állást megpályázni, akkor első körben a kedvenc városomat, Barcelonát céloztam meg. Az egyik helyről visszajelzést is kaptam, hogy szívesen dolgoznának velem, így 2016 augusztusában ki is költöztem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.