Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Mákos guba  recept
Mákos guba
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Érdekességek

Eva Longoria 15 perces szuperszósza bármelyik ételt meséssé varázsolja

Eva Longoria /Fotó: Northfoto/Faye Sadou
Villámgyorsan elkészíthető és egy befőttesüvegben napokig eláll a gyönyörű színésznő salsaszósza, amellyel a reggelinket, az ebédünket és a vacsoránkat is felturbózhatjuk.

A mexikói származású színésznő, Eva Longoria otthonosan mozog a konyhában. Nemcsak tud, hanem szeret is főzni, és előszeretettel kedveskedik a családjának is különleges, finom falatokkal. A Született feleségekből is ismert színésznőnek több specialitása is van, ezek közül az egyik receptjét a napokban saját közösségi médiás oldalán is megosztotta.

Longoria rendszeresen készít házi salsa verdét, amely szinte bármilyen ételhez remekül passzol. A legfőbb összetevő a mexikói földicseresznye (tomatillo), ez kölcsönöz ellenállhatatlan színt a színésznő saját zöld mártásánakolvasható az Allrecipes oldalán.

@evalongoria Easy and tasty tomatillo salsa recipe! Goes perfect with tacos, huevos rancheros or chilaquiles! #bonappeteva ♬ original sound - Eva Longoria

Eva Longoria salsa verdéjéhez szükség van mexikói földicseresznyére, hagymára, fokhagymára, a Serrano nevű csilipaprikára, korianderre és sóra.
A tomatillót és a paprikát tepsibe tesszük, és sütőben addig sütjük, amíg picit meg nem barnulnak.
Egy turmixgépben finomra aprítjuk a hagymát és a fokhagymát, majd beletesszük a sült zöldségeket, a koriandert és a sót. Az egészet finomra turmixoljuk. A kész masszát egy lábasba öntjük és felfőzzük, amíg el nem veszti élénk, rikító színét. Ez nagyjából öt percet vesz igénybe. A szószt üvegedényben, a hűtőben napokig tárolhatjuk.

A salsa verdét használhatjuk sült zöldségek ízesítésére, kínálhatjuk sült húsok mellé, de kerülhet tükörtojásra, tortillatekercsbe, bármibe, aminek mexikói ízt szeretnénk kölcsönözni.

Borítókép: Northfoto/Faye Sadou

Ajánljuk még:

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.