Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Minestrone recept
Minestrone
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Érdekességek

Eva Longoria 15 perces szuperszósza bármelyik ételt meséssé varázsolja

Eva Longoria /Fotó: Northfoto/Faye Sadou
Villámgyorsan elkészíthető és egy befőttesüvegben napokig eláll a gyönyörű színésznő salsaszósza, amellyel a reggelinket, az ebédünket és a vacsoránkat is felturbózhatjuk.

A mexikói származású színésznő, Eva Longoria otthonosan mozog a konyhában. Nemcsak tud, hanem szeret is főzni, és előszeretettel kedveskedik a családjának is különleges, finom falatokkal. A Született feleségekből is ismert színésznőnek több specialitása is van, ezek közül az egyik receptjét a napokban saját közösségi médiás oldalán is megosztotta.

Longoria rendszeresen készít házi salsa verdét, amely szinte bármilyen ételhez remekül passzol. A legfőbb összetevő a mexikói földicseresznye (tomatillo), ez kölcsönöz ellenállhatatlan színt a színésznő saját zöld mártásánakolvasható az Allrecipes oldalán.

@evalongoria Easy and tasty tomatillo salsa recipe! Goes perfect with tacos, huevos rancheros or chilaquiles! #bonappeteva ♬ original sound - Eva Longoria

Eva Longoria salsa verdéjéhez szükség van mexikói földicseresznyére, hagymára, fokhagymára, a Serrano nevű csilipaprikára, korianderre és sóra.
A tomatillót és a paprikát tepsibe tesszük, és sütőben addig sütjük, amíg picit meg nem barnulnak.
Egy turmixgépben finomra aprítjuk a hagymát és a fokhagymát, majd beletesszük a sült zöldségeket, a koriandert és a sót. Az egészet finomra turmixoljuk. A kész masszát egy lábasba öntjük és felfőzzük, amíg el nem veszti élénk, rikító színét. Ez nagyjából öt percet vesz igénybe. A szószt üvegedényben, a hűtőben napokig tárolhatjuk.

A salsa verdét használhatjuk sült zöldségek ízesítésére, kínálhatjuk sült húsok mellé, de kerülhet tükörtojásra, tortillatekercsbe, bármibe, aminek mexikói ízt szeretnénk kölcsönözni.

Borítókép: Northfoto/Faye Sadou

Ajánljuk még:

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.