Dubarry-csirkemell
Babgulyás
Finomfőzelék
Csupacsokis brownie
Klasszikus kuglóf
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Rakott zöldbab darált hússal
Vadas marha
Kínai szezámmagos csirke
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mákos guba
Tojásos nokedli fejes salátával
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Zsemlegombóc
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Hagymás rostélyos
Klasszikus grízgaluska leves
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Érdekességek

Eva Longoria 15 perces szuperszósza bármelyik ételt meséssé varázsolja

Eva Longoria /Fotó: Northfoto/Faye Sadou
Villámgyorsan elkészíthető és egy befőttesüvegben napokig eláll a gyönyörű színésznő salsaszósza, amellyel a reggelinket, az ebédünket és a vacsoránkat is felturbózhatjuk.

A mexikói származású színésznő, Eva Longoria otthonosan mozog a konyhában. Nemcsak tud, hanem szeret is főzni, és előszeretettel kedveskedik a családjának is különleges, finom falatokkal. A Született feleségekből is ismert színésznőnek több specialitása is van, ezek közül az egyik receptjét a napokban saját közösségi médiás oldalán is megosztotta.

Longoria rendszeresen készít házi salsa verdét, amely szinte bármilyen ételhez remekül passzol. A legfőbb összetevő a mexikói földicseresznye (tomatillo), ez kölcsönöz ellenállhatatlan színt a színésznő saját zöld mártásánakolvasható az Allrecipes oldalán.

@evalongoria Easy and tasty tomatillo salsa recipe! Goes perfect with tacos, huevos rancheros or chilaquiles! #bonappeteva ♬ original sound - Eva Longoria

Eva Longoria salsa verdéjéhez szükség van mexikói földicseresznyére, hagymára, fokhagymára, a Serrano nevű csilipaprikára, korianderre és sóra.
A tomatillót és a paprikát tepsibe tesszük, és sütőben addig sütjük, amíg picit meg nem barnulnak.
Egy turmixgépben finomra aprítjuk a hagymát és a fokhagymát, majd beletesszük a sült zöldségeket, a koriandert és a sót. Az egészet finomra turmixoljuk. A kész masszát egy lábasba öntjük és felfőzzük, amíg el nem veszti élénk, rikító színét. Ez nagyjából öt percet vesz igénybe. A szószt üvegedényben, a hűtőben napokig tárolhatjuk.

A salsa verdét használhatjuk sült zöldségek ízesítésére, kínálhatjuk sült húsok mellé, de kerülhet tükörtojásra, tortillatekercsbe, bármibe, aminek mexikói ízt szeretnénk kölcsönözni.

Borítókép: Northfoto/Faye Sadou

Ajánljuk még:

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.