Az Oscar-díjkiosztók történetében sokszor előfordult már, hogy a hosszúra nyúlt gálán annyira éhesek voltak a sztárok, hogy pizzát rendeltek. Pedig a gálát követő fogadáson terülj, terülj asztal várja a celebeket. A menüt évek óta Wolfgang Puck sztárséf és csapata készíti.
Az idei gálára a konyhában 200 fős személyzet, 850 kisegítő (pincér, konyhai személyzet) gondoskodott arról, hogy a színészek a lehető legfinomabb ételeket, italokat kapják. A gálát követő partin 13 000 pohár, 4800 tányér és 6000 koktélvilla került az asztalokra, és persze mennyei falatok.
Előételként ropogósra sült káposztát tálaltak fel chipotle mártással és görögdinnye piritóssal, valamint citrusos feta sajttal. Akinek ez nem jött be, az választhatott avokádós tostadát (pirítóst) és persze nem hiányozhatott a menüből Wolfgang Puck egyedi, kaviáros-lazacos pizzája sem.
Főételek között olyan luxusételek voltak, mint a wagyu steak, vagy a gofri ágyon tálalt, ropogós sült fogoly. A tengergyümölcsei szerelmeseinek egy hatalmas szusi pult állt a rendelkezésükre, ahol a fésűkagylótól kezdve a vegetáriánus falatokig megtaláltak mindent.
A desszertként csokiba mártott epret, macaronokat, Pavlova-tortát ehettek a sztárok. Az a jelölt pedig, aki nem nyerte el az aranyszobrocskát, megehette a málnalekvárral töltött csokiszobrocskát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.