Madártejszelet recept
Madártejszelet
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Minestrone recept
Minestrone
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Érdekességek

Gyertek át vacsorára! Pauman Dani pikáns sörkiflije

Gyertek át vacsorára! Paumann Dani pikáns sörkiflije
A koronavírus hozta helyzetben sokkal többet sütünk-főzünk és eszünk otthon, mint előtte valószínűleg bármikor. A konyhai terep akár a kezdők, akár a konyhában otthonosan mozgók számára egy hónap leforgása alatt a mindennapi élet fontos színterévé vált. A Mindmegette.hu és a HOT! magazin most összehozza azokat, akik szeretnek főzni. A Gyertek át vacsorára! sorozatban ismert emberek főznek - ezúttal Pauman Dani olimpiai ezüst érmes kajakos főz, vagyis süt nekünk, mégpedig egy saját fejlesztésű sörkiflit!

Április 20-tól, hétköznap este 19 órától beköltözhetsz egy sztár konyhájába, sőt együtt is főzhetsz vele! A Mindmegette.hu és a HOT! magazin új sorozatában ismert emberek; színészek, televíziós személyiségek, sportolók, énekesek készítik el kedvenc családi receptjüket.

A mai vendéglátónk Pauman Dániel, akiről tudjuk, hogy szeret sütni, és az élesztős, kelt, kovászos dolgoknak nagy rajongója, és Szabadfi Szabinak, a péknek- akivel egyszer együtt sütöttek válunk szilveszteri tésztamalacot - nagy tisztelője, így nem voltunk meglepve, hogy ezúttal is egy kelt finomságot készített nekünk!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.