Fördős Lajos a hangsúlyt az alapokra és az ízekre helyezi, ezért a következőkkel készült a Táborra: Budapest bélszín, hortobágyi húsos palacsinta, kék pisztráng és lencsefőzelék vagdalttal. A farmerkötényeseknek a négy bevált klasszikus közül egyet kellett - amit szerencse döntött el - újragondolnia és versenytányérrá alakítania.
Zsolt kapott tegnap az első feladat után komoly előnyre tett szert, ami az volt, hogy a főzés során bármikor odahívhatj a a Fördős család jelen lévő tagjait konyhalánykodni. Az előnyből azonban majdnem hátráltatás lett, amikor Zé kezében konkrétan felrobbant a káposztadzsúzt préselni hivatott robotgép:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.