Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Puncstorta  recept
Puncstorta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Érdekességek

Dráma a Séfek séfében: Krausz Gábor nem bírta, és kirohant a stúdióból

Szeptember 20-án elstartolt a tv2 gasztro-tehetségkutatójának harmadik évada: a hétköznap esténként jelentkező műsorban most is amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három séfjét, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest arról, hogy ők a legjobbak. Elmondható, hogy már az első adásokban is kapják az ívet a mesterek!

Azt gondolnánk, hogy olyan rutinos öreg rókák, mint a Séfek séfje három zsűritagja, Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes már semmin nem lepődnek meg, ám ezt a tételt adásról-adásra cáfolják meg a versenyzők. Van, aki az óriásira pumpált egójával, van, aki a kéretlen udvarlásával, és van, aki a szabadon válaszott fogásának alapanyagaival sokkolja a urakat.

A ma esti adásban például, minden bizonnyal az idei évad egyik legextrémebb fogása bukkan majd fel: sült csótány lila gnocchival és egy kis spenótpürével.

– Mivel nem eszem húst, gondoltam, egy környezetkímélőbb étellel állok elő. A csótány íze elég sajátos, és nagyon egészséges, mert van benne ásványi anyag, vitamin és fehérje, körülbelül ugyanannyi, mint a csirkehúsban – nyilatkozta a Borsnak a fogást elkészítő Sztipanov Mariann, aki szerint a csótányok nem szenvednek, amikor élve a forró olajba dobja őket.

– Amikor belekerülnek az olajba, akkor azonnal meghalnak és így talán nem annyira fájdalmas nekik – vélekedett a versenyző.

Ínycsiklandó bogaras képek a Bors.hu-n! >>>

Krausz Gábor nem bírta

A rovaros fogás mellett polipot is tálaltak a séfeknek a forgatáson. A polentával, nachossal és pattogatott kukoricával megálmodott tengeri herkentyű azonban nem igazán nyerte el a séfek tetszését, főleg, mert a polip teljesen nyers maradt. Krausz Gábornak ez már annyira sok volt, hogy kiköpte az ételt, és kirohant a stúdióból.

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.