Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Minestrone recept
Minestrone
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Ajánló

Mi a felsál, a dió, a fehérpecsenye? Legyél te is hússzakértő a SPAR Nagy Húskönyvével!

Mi a felsál, dió, fehérpecsenye? Legyél te is hússzakértő a SPAR Nagy Húskönyvével
Különleges kiadvánnyal ajándékozza meg a háziasszonyokat karácsonyra a SPAR. A Nagy Húskönyv részletesen bemutatja, amit a friss húsokról mindenkinek tudnia kell, emellett hasznos tanácsokkal, receptekkel és tippekkel segíti a legfinomabb fogások elkészítését.

A SPAR-nak köszönhetően mostantól bárki igazi hússzakértővé válhat a legújabb kiadványuk segítségével. A Nagy Húskönyv megjelenésével egy különleges kötet kerülhet a háziasszo-nyok birtokába, amelyben minden megtalálható – a hús feldolgozásától kezdve a tökéletes alapanyagok kiválasztásán át a legjobb húsos receptekig.

A Nagy Húskönyv célja, hogy bemutassa, milyen sokféle módon használható fel a minőségi friss sertés- és marhahús. A kötet bepillantást nyújt a REGNUM Húsüzem és Oktatóközpont-ba, ahol a legmodernebb, laboratóriumi körülmények között történik a húsok feldolgozása. A kiadvány a sertés és a marha részeit is ismerteti - a hentespultnál való eligazodást segítendő, majd tanácsokat ad a különböző húsfélék előkészítéséhez, tárolásához, fűszerezéséhez és elkészítéséhez. Mindezeket különleges receptekkel, valamint az igazi ínyencek számára ösz-szeállított borajánlóval koronázza meg.

A Nagy Húskönyvben található ízletes étkek elkészítéséhez a SPAR és INTERSPAR áruházakból minden beszerezhető: az üzletek húspultjában megtalálható áru minőségét pedig – számos nemzetközi minősítő rendszer mellett – a SPAR Frissőre garantálja személyesen. Vas Zsolt talán a leghíresebb hentes Magyarországon, aki húsáru tanácsadóként került a SPAR reklám-filmjének forgatására, azonban jobban alakította a hentest – önmagát -, mint a színészek, így övé lett a főszerep, s azóta meghatározó arca az üzletláncnak.

A szakértői segítséggel készült Nagy Húskönyv nem csupán tartalmát tekintve egyedülálló, de exkluzív megjelenésének köszönhetően tökéletes választás azoknak, akik egyedi ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket karácsonyra. A könyvből összesen 20.000 kötet kerül forga-lomba, amelyek a SPAR és INTERSPAR áruházak polcain lesznek megtalálhatóak december 8. és 21. között. A kiadványt 4.999 forintért lehet megvásárolni, a SPAR promóciója keretében azonban azok a vevők, akik 10.000 forint felett költenek, egy kedvezménykupont találnak a blokkjukon december 21-ig, amellyel december 9. és december 22. között fél áron, 2.499 forintért juthatnak hozzá a könyvhöz.

Nem véletlen, hogy az évente több mint 30 millió kilogramm sertéshúst értékesítő SPAR ki-emelten foglalkozik a húsfeldolgozással: Magyarországon a SPAR az egyetlen kiskereskedel-mi lánc, amely saját húsüzemet működtet, biztosítva ezzel az egész ország minőségi, ellenőr-zött hússal történő ellátását. A REGNUM Húsüzem és Oktatóközpontban kizárólag GMO-mentes gabonán nevelkedett sertéshúst dolgoznak fel, ezért hazánkban elsőként a SPAR Ma-gyarország Kereskedelmi Kft. kapta meg a Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) védjegy haszná-latának jogát. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a 2015-ben 10.900 négyzetméteresre nőtt üzemben tavaly 3.000 szarvasmarhát és 600 ezer darab fél-sertést dolgoztak fel.

MARHAHÚSOS RECEPTEKET ITT TALÁLSZ >>>
SERTÉHÚSOS RECEPTEKET ITT TALÁLSZ >>>
SZÁRNYASÉTEL RECEPTEKET PEDIG ITT >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.