Nem árt, ha van a tarsalyodban egy univerzális fűszerkeverék, amely vörös húsokhoz és szárnyasokhoz egyaránt illik. Ezt a különleges fűszerkeveréket könnyen összeállíthatod: keverj össze 1 kávéskanálnyi sót és borsot, háromszor ennyi szárított zsályát, kakukkfüvet és petrezselyemzöldet, amelyek íze remekül kiegészíti egymást. A csirkehúst és a marhasültet ugyanolyan finommá teszik, különösen némi frissen zúzott fokhagymával és 1 csipet pirospaprikával kiegészítve.
1 kávéskanál fokhagyma-granulátum, ½ kávéskanál őrölt fehér bors, 1 csapott teáskanál szárított kapor és bazsalikom, 1 csipet currypor és 1 kiskanál reszelt citromhéj összekeverésével ízletes fűszermixet kaphatsz, amely még finomabbá teszi a sült halat és a többi halas fogást.
A roston sütött húsok és nyársak, illetve az ezekhez tartozó szószok ízesítéséhez keverj össze 1-1 kávéskanál őrölt fekete borsot, sót, fokhagyma-granulátumot, csípős pirospaprikát, valamint 1-1 csipet koriandermagot és őrölt szerecsendió keverékét. A vendégeid biztosan elkérik majd a grillhús fűszerreceptjét!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.