Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Csörögefánk recept
Csörögefánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Minestrone recept
Minestrone
Ha mindig is érdekelt a food stylist mint szakma, ráadásul többször elgondolkoztál már azon, hogy te is kitanulnád az ételek dizájnolásának csínját-bínját, vagy csak simán foglalkoztat, hogyan válhat valaki ennek a csodálatos hivatásnak a rabjává, akkor a következő riportvideónk neked szól. László Ági food stylist a szakmai és privát életének meghatározó állomásairól beszél a BOOOK Kitchenben, kooperációban az idén tizenöt éves Imagine Budapesttel.

Az ételfotózás ma már legalább annyira komoly szakmának számít, mint a divat- vagy reklámfotózás. Megtalálhatóak óriásplakátokon, étlapokon, de a Pinteresten vagy az Instagramon is egyre nagyobb teret hódítanak a gusztusosan komponált fogások. Ám ahhoz, hogy a végeredmény tényleg ütős legyen, nem elég csak egyszerűen lefotózni, hanem azt még étvágygerjesztőbbé, szebbé, kívánatosabbá és fotóképesebbé kell tenni. Nos, itt jön képbe László Ági food stylist, aki számtalan magazinnak dolgozik jelenleg is, de számos szakácskönyv mögött az ő esztétikai érzéke és az ebből született összhatás áll.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.