Epres blondie
Tárkonyos csirkeraguleves
Tojásos nokedli fejes salátával
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus kuglóf
Rakott zöldbab darált hússal
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Vadas marha
Kijevi csirkemell rizibizivel
Dödölle - az eredeti recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Hagymás rostélyos
Kapros tökfőzelék virslivel
Káposztás tészta egyszerűen
Kínai szezámmagos csirke
Körömpörkölt csülökkel
Babgulyás
Ha mindig is érdekelt a food stylist mint szakma, ráadásul többször elgondolkoztál már azon, hogy te is kitanulnád az ételek dizájnolásának csínját-bínját, vagy csak simán foglalkoztat, hogyan válhat valaki ennek a csodálatos hivatásnak a rabjává, akkor a következő riportvideónk neked szól. László Ági food stylist a szakmai és privát életének meghatározó állomásairól beszél a BOOOK Kitchenben, kooperációban az idén tizenöt éves Imagine Budapesttel.

Az ételfotózás ma már legalább annyira komoly szakmának számít, mint a divat- vagy reklámfotózás. Megtalálhatóak óriásplakátokon, étlapokon, de a Pinteresten vagy az Instagramon is egyre nagyobb teret hódítanak a gusztusosan komponált fogások. Ám ahhoz, hogy a végeredmény tényleg ütős legyen, nem elég csak egyszerűen lefotózni, hanem azt még étvágygerjesztőbbé, szebbé, kívánatosabbá és fotóképesebbé kell tenni. Nos, itt jön képbe László Ági food stylist, aki számtalan magazinnak dolgozik jelenleg is, de számos szakácskönyv mögött az ő esztétikai érzéke és az ebből született összhatás áll.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.