Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Minestrone recept
Minestrone
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Ajánló

Kecsegéből is süteményt készítenek az Ide süss! legújabb versenyzői

A főzős reality-k tengerében a nézők egyik kedvence volt tavaly tavasszal az Ide süss!, amely egy izgalmas sütiverseny amatőr cukrászok és műkedvelő tortafenoménok számára. Az ország nagy sütiversenye március 25-én 20 órakor nem egy, hanem rögtön három új évaddal tér vissza a VIASAT3 képernyőjére, ezúttal Sass Dani mellett Ábel Anita vezetésével.

Az Ide süss! legújabb évadait a Gödöllői Grassalkovich-kastélyban forgatták. A nagy sikerrel debütáló sorozatban a nézők által kedvelt Sass Dani nem akármilyen műsorvezetőtársat kapott Ábel Anita személyében, aki frappáns megszólalásaival teszi még szórakoztatóbbá a produkciót. Anitát kutyája is elkísérte a forgatásokra, így Shíva is napi vendég lesz a nézők otthonában. A zsűri maradt a régi: tagjai továbbra is Baracskay Angéla cukrászséf, „a tányérdesszertek királynője” és Szabadfi Szabolcs, „az ország pékje” lesznek.

Az eddigieknél is több csavarral, még több izgalmas feladattal, meglepő fordulatokkal készül a zsűri a versenyzőknek, a sütemények alapanyagai között pedig a rózsaszín csokoládé, sőt a kecsege is megjelenik a legújabb évadokban.

A fantasztikus receptek és a gasztronómiai küzdelmek mellett számos megható és személyes történetet is megismerhetünk hétköznap esténként a VIASAT3 műsorán. Az amatőr cukrászok között mások mellett ott lesz László, a nagypapa, aki az unokája álmáért küzd, valamint Kriszti, aki színésznőként dolgozik, és végre nem csak kollégáit szeretné elkápráztatni süteményeivel. Eljön Dia, aki a nagypapája emlékéért szeretne jól teljesíteni, de láthatjuk Morenót is, aki sosem ismerte a szüleit, és mindig egyedül harcolt az álmaiért.

Természetesen idén is lesz különleges celebadás, amelyben Steiner Kristóf a vegán édességeket igyekszik majd népszerűsíteni, LL Junior és Bárdosi Sándor pedig ádáz harcot vív a süteményekkel. De az is kiderül, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien mennyire otthonosan mozog a konyhában. Emellett egy nem mindennapi, gyerekzsűris különkiadással is készülnek az Ide süss! alkotói.

DESSZERTCSODA! KAPUCSÍNÓS CRÉME BRULÉE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE IDE SÜSS! ÁGITÓL >>>

ZSENIÁLIS APRÓSÜTEMÉNY LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE: CSOKIS KOSÁRKÁK IDE SÜSS! ILDIKÓTÓL >>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.