Elkészítés: Először felszeletelem a csirkemellet, sózom, majd borsozom. Félrerakom, amíg megpucolom az almákat. A három megpucolt almát lereszelem, és hagyom állni 10 percet. Ez azért fontos, hogy a levét kieressze egy kicsit. Majd kicsavarom az almareszeléket.
Veszek egy tepsit, amit kikenek olajjal. Erre ráfektetem a csirkemellfiléket. A csirkemellekre rétegezem a reszelt almát, amire a baconszeletek kerülnek. Ez teljesen be kell fedje az eddig lerakott dolgokat. Berakom a sütőbe, és 15 percig körülbelül 180 fokon sütöm, majd kiveszem, és ráreszelem a füstölt sajtot. Eztán további 10-15 percet sütöm.
Én szerecsendiós krupmlipürével vagy krokettel szoktam tálalni. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.