Elkészítés: A csirkét megtisztítjuk, feldaraboljuk és besózzuk.
Egy serpenyőben a vajon megpirítjuk a zúzott fokhagymát, majd a csirkedarabokat is hozzáadjuk, és minden oldalukat aranybarnára sütjük.
Ezután a csirkedarabokat tűzálló tálba helyezzük, a kimagozott cseresznyét pedig a hús köré rakjuk. Megszórjuk a fűszerekkel, majd meglocsoljuk a mustárral elkevert sherryvel.
A tálat szorosan lefedjük, és forró sütőben 40 percig sütjük.
Szerecsendióval ízesített burgonyapüré és ecetes cseresznye illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.