Elkészítés: A felszeletelt csirkemelleket kiklopfoljuk, fűszerezzük, és kevés olívaolajon mindkét oldalon elősütjük. A brokkolit rózsáira szedjük, és sós vízben félpuhára főzzük.
A besamelhez a tejet felforraljuk, félretesszük. A vajat felforrósítjuk, belekeverjük a lisztet, és nagyon lassú tűzön megpirítjuk. A forró tejet állandó keverés mellett, apránként hozzáöntjük. Amikor elkészült, sóval és borssal fűszerezzük.
Tepsibe egymás mellé fektetjük a hússzeleteket, tetejükre halmozzuk a brokkolit, majd beborítjuk őket besamelmártással. Tetejükre reszelt sajtot szórunk. Kb. 15-20 perc alatt készre sütjük (ilyenkor a teteje már aranybarna).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.