Piskóta:A fehérjét egy csipet sóval verjük nagyon kemény habbá.A sárgákat a cukorral keverjük fehéredésig, majd kanalanként adagoljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport. Nagyon vigyázzunk, hogy ne törjük össze a tésztát, spatulát használjunk.Simítsuk a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe, és rakjuk 180 fokra előmelegített sütőbe 20 percre. Sütőrácson hűtsük.Étcsoki krém :A tojásokat, az átszitált kakaóport és a cukrot egy fém keverőtálba tesszük és hidegen csomómentesre keverjük.A keveréshez legjobb, ha kézi habverőt használunk, azzal könnyen eloszlathatók az apró csomók is.Egy olyan lábost, amire jól passzol a keverőtál 1/3-ig töltünk vízzel, és a tűzhelyen melegíteni kezdjük, közben a csokoládét kisebb kockákra törjük.Ha elég meleg a víz, rátesszük a lábosra a fém keverőtálat és kis lángon folyamatosan kevergetjük a tojásos krémet. (Fontos a folyamatos kevergetés, mert ha otthagyod, a tojás meg fog sülni, és édes rántotta lesz belőle, nem csokoládékrém.) Addig kell gőz fölött hevíteni, amíg sűrűsödni kezd.Ha elérte a kívánt sűrűséget, beletesszük az étcsokoládét és a gőz fölött tovább kevergetjük 2-3 percig, majd félre rakjuk hűlni. Fontos, hogy teljesen kihűljön a főzött krém és azonos hőmérsékletű legyen a vajjal!Végül a vajat felhabosítjuk és kanalanként belekeverjük a tojásos-csokis főzött krémet. Megkóstoljuk és ha úgy érezzük, hogy nem elég édes, adjunk hozzá porcukrot. Fehércsoki hab:A fehér csokit kockára tördeljük, majd 300 ml cukrászhabot felforrósítjuk, de nem forraljuk fel! Kb. 50 fokosra elegendő, és a fehér csokihoz öntjük, majd simára keverjük, ezután kb. 1 óra hosszáig lefóliázva a hagyjuk a konyhánkban dermedni.A 200 ml habtejszínt lazára, kb. 75%-os keménységig keverjük a kézi mixerrel, majd 2 részletben hozzáadjuk a kihűlt fehércsokis-alapunkat és együtt keményre verjük.A habból 3 csészébe 4-4 kanállal félreteszünk, és egyikbe lila, másikba pink ételfesték gélt csepegtetünk, a harmadikat üresen hagyjuk.Rétegezés:A piskótákat félbevágjuk, megkenjük az étcsoki krémmel, majd bevonjuk a fehércsoki habbal.A tetejére csillag fejű habzsákból vegyesen színes kis halmokat nyomok, majd az egészet körbe és a tetején ehető, áttetsző csillámmal vonom be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.