Elkészítés: A tököcskéket meghámozom, végeit - ahogy kívánja - levágom, a többi részét 1,5-2 cm-es kockára feldarabolom. A vajat felolvasztom, megfuttatom rajta az apróra vágott kapor felét, beleteszem a tököt, és lefedve üvegesre párolom. Ekkor megfűszerezem a sóval, borssal, ráöntöm a húslevest. A lisztet elkeverem a kefirrel, és a tököt ezzel behabarom. Amint felforrt, leveszem a tűzről, mert elkészült.
A tányérra merve megszórom a maradék kaporral, az enyhén pirított, durvára vágott tökmaggal, és díszítésnek szép, sűrű tökmagolajat teszek rá. Mi fokhagymás pirítóst eszünk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.