Elkészítés: A csirkemelleket felcsíkozom, és az alábbi páclébe teszem: kókusztej, reszelt fokhagyma, reszelt hagyma, reszelt gyömbér, kurkuma, bors és só. Összekeverem, és a hűtőbe teszem másnapig.
Az ananászt megpucolom, és hosszában levágom a torzsáról, majd feldarabolom. Egy nagy serpenyőben vagy wokban kevés olajon az ananászdarabokat megpirítom, majd kiszedem egy tálba.
Ezután csipesszel vagy villával kiszedem a pácból a húscsíkokat, és ezt is megpirítom a serpenyőben. Ha elkészült a hús, visszarakom mellé az ananászt, a serpenyőbe öntöm a páclét és a fehérbort, fedőt teszek rá és összepárolom.
Amikor ez is megvan, a kókuszreszelékkel sűrítem be, egyet még forralok rajta, ha szükséges, utána sózom.
Jázmin rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.