Elkészítés: Kb. 50 dkg csirkemellet (pulyka is lehet) csíkokra vágunk, besózzuk, borsozzuk. Egy kevés olajon először addig sütjük, amíg csíkok mindkét oldala szép fehér lesz. Majd rárakunk egy fedőt, és addig pároljuk, amíg puha lesz. Amíg a hús párolódik, ekészítjük a mártást: kb. 3,5 dl tejszínt, 2 evőkanál lisztet és egy pohár tejfölt jól elkeverünk, majd ízesítjük ízlés szerint. Egy kevés mustár még pikánsabbá teszi. Majd fokhagymanyomóval belerakunk 2 gerezd fokhagymát. Amikor a hús megpárolódott, hozzáöntjük a mártást, és addig főzzük, amíg kicsit besűrűsödik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.