Elkészítés: A csirkemellet felszeleteljük és kiklopfoljuk. Sóval, borssal, esetleg fokhagymakrémmel fűszerezzük.
A túrókat, a mustárt, a zúzott fokhagymát, a tojást összekeverjük, sózzuk, borsozzuk.
Ezt a keveréket rákenjük a csirkemellszeletekre, feltekerjük, megtűzzük, és áttekerjük a baconszeletekkel úgy, hogy a töltelék ne jöjjön ki.
Kivajazott tűzálló tálba tesszük, felöntjük a főzőtejszínnel, letakarjuk alufóliával. Így kb. fél órát sütjük, majd levesszük az alufóliát, és további 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.