Elkészítés: A gesztenyemasszát keverőtálba tesszük, villával összetörjük, majd hozzáadjuk a mézet, a rumaromát, a narancs reszelt héját és 2 evőkanál frissen csavart, szűrt narancslevet. Egynemű masszává keverjük, és hűtőben 30 percet pihentetjük.
A gesztenyemasszát munkalapon mutatóujjnyi vastag rúddá sodorjuk, majd 25 egyforma darabra vágjuk, kigömbölygetjük, és 3-4 centi hosszú, kicsi rudakká formázzuk. Ezután a marcipánt nyújtjuk kisujjnyi vastag rúddá, szintén 25 egyforma darabra vágjuk, és az ujjunkkal akkorára lapítjuk, mint a gesztenyerudacskák szélessége, hossza. Végül 1-1 marcipántalpra, 1-1gesztenye rudacskát teszünk, kicsit rányomjuk, a tetejét kiskéssel sűrűn beirdaljuk, és 1-1 vékony narancshéj csíkkal, friss levendulavirággal díszítjük.
Hűtőben lehűtve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.