Előkészítés: A pezsgőt behűtjük. A gombát megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát és a burgonyát megtisztítjuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat, és megpirítjuk benne gombát. Félretesszük. A tálba tesszük a hagymát, és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a burgonyát, kissé ezt is megpirítjuk, és felöntjük a zöldséglevessel. Fedő alatt kb. 20 percig főzzük. A levesbe tesszük a gomba kétharmadát, merülőmixerrel összetörjük. A levest a tejszínnel, sóval, borssal, a szójaszósszal ízesítjük, és felforraljuk. Belekeverjük a maradék gombát, és bazsalikomlevélkékkel megszórva tálaljuk. A hideg pezsgőt kortyoljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.