Elkészítés: A megmosott csirkemelleket tetszés szerint csíkokra vagy kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük sóval és borssal (vagy fűszerkeverékkel). Olajon puhára pároljuk. Mielőtt teljesen kész lenne, hozzáöntjük a gyümölcskonzervet a leve nélkül, és együtt pároljuk tovább. A felfogott levet egy csavaros tetejű üvegbe vagy shakerbe tesszük, adunk hozzá még narancslevet, majd a lé mennyiségétő függően 2-3 evőkanál étkezési keményítőt. Jól összerázzuk, majd a már puha gyümölcsös csirkéhez öntjük. Kevergetés közben tovább pároljuk, hogy a szaft kicsit besűrűsödjön. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.