Egy őzgerincformát kibélelünk frissen tartó fóliával.A habtejszínt egy tálba öntjük, habverővel 2-3 percig verjük, majd hozzáadjuk az eritritet vagy cukrot és kemény habot készítünk.A szoba-hőmérsékletű mascarponét kanalanként belerakjuk és összekeverjük a tejszínhabbal.Az őzgerincformába rétegezzük a piskótát, a krémet és a gyümölcsöket.Először a mascarpones krémet tesszük, majd a piskótákat egyenként beleforgatjuk a kávéba és rárakjuk és kirakjuk vele az őzgerincformát.Erre tesszük ismét a krémet,marad egy kis kanálnyi kávé rálocsoltam,majd ráhintettem a ribizlit és a málnát. Újabb krém következett, majd néhány szem gyümölcs. Lefóliázva hűtőbe tettem kb 1,5 órára, ezt követően egy órára a fagyasztóba raktam.Tálaláskor kifordítottam a tepsiből és gyümölccsel kiraktam.Egy fazékba vizet öntünk,erre egy tányért helyezünk, ebbe belerakjuk a csokit és a vajat gőz felett felolvasszuk , majd a csokiöntettel meglocsoljuk a tetejét.Vízbe mártott késsel szeleteljük.Jó étvágyat kívánok hozzá!
Megjegyzés
Tipp. bármilyen bogyós gyümölccsel,de akár naranccsal,barackkal is készíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.