Elkészítés: A tejfölt összekeverjük 1 dl vízzel, hozzáadjuk a kukoricát, az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, ízlés szerint ízesítjük chilivel és ételízesítővel. Amíg a hús és a tészta elkészül, letakart tálban a hűtőbe tesszük.
A szárnyas fűszerkeveréket elkeverjük az olajjal. A csirkemellet apró darabokra vágjuk, majd beleforgatjuk a fűszeres olajba. A húst fehéredésig sütjük, majd felöntjük vízzel, és készre főzzük.
A spagetti tésztát előírás szerint elkészítjük.
Amikor elkészült a spagetti és a hús, a tésztát egy olajjal kikent tűzálló tálba öntjük. Hozzáadjuk a húst, és meglocsoljuk a fűszeres telföllel. Ezt követően összekeverjük. Sütőben közepes lángon 20 percig sütjük, amíg a teteje kicsit megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.