Elkészítés: A tejet a cukorral (vagy a szorbitollal) és a zselatinnal felforraljuk. Folyamatosan keverve hozzáadjuk a rizslisztet, jól átforraljuk és hozzáadjuk a tojások sárgáját. A tűzről levéve egy kicsit hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a fél narancs levét és a reszelt narancshéjat, végül a keményre felvert tejszínhabot. Lazán összekeverjük, és pudingformába vagy pohárba töltjük. Hűtőszekrényben jól lehűtjük. Tálaláskor a formát meleg vízbe mártva, a krémet tálra borítjuk. Tálalás előtt narancscikkekkel vagy szeletekkel díszítjük és megszórjuk porcukorral (vagy a szorbitollal). A tápanyagtartalom édesítőporral készítve 30 kcal-val és 8 g szénhidráttal kevesebb.
Energia: 262 kcal
Szénhidrát: 25,7 g
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.