Elkészítés: A joghurtot, a zselatint és a cukrot összekeverjük, állandóan keverve langyosra melegítjük.
A tejszínt a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a joghurtoskrémhez keverjük.
A tortaformát vagy kuglófformát vízzel kiöblítjük, beleöntjük a massza egy részét. Kis várakozás után gyümölcsöt teszünk rá, ismét hagyjuk pihenni, majd megint masszát, gyümölcsöt, végül masszát simítunk a tetejére. 2 órára fagyasztóba tesszük.
Tálaláskor forró vízbe mártjuk a formát, és tálra borítjuk a joghurttortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.