Elkészítés: A tésztát sós, forró vízben kifőzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük.
Közben a megtisztított kelbimbót szintén sós, forró vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, és a nagyobb darabokat félbevágjuk. Most a forró olajon a szeletelt mandulát zsemleszínűre pirítjuk, rászórjuk a kelbimbót, összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a főtt tésztát, felöntjük a tejszínnel, majd sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel és zellerzölddel ízesítjük. Közepes tűzön 2-3 perc alatt összefőzzük, majd forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.