Elkészítés: A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, majd a tojásfehérjével és kevés sóval jól összekeverjük, majd állni hagyjuk, amíg a zöldségeket elkészítjük. A gombát megtisztítjuk, és az újhagymával együtt vékonyan felszeleteljük. A húslevest - lehet kockából is - felforraljuk, sóval, gyömbérporral és szójaszósszal ízesítjük. (Vigyázzunk, a szójaszósz is sós!) Beletesszük a gombát, a hagymát, a keményítővel elkevert csirkemellcsíkokat, és folyamatosan kevergetve 8-10 perc alatt készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.