Elkészítés: A tészta hozzávalóiból langyos tejjel - kb. 2,5-3 dl - lágyabb tésztát dagasztunk, duplájára kelesztjük.
Kikent tepsibe vagy tortaformába kiszaggatunk egy sornyi tésztát (én olvasztott margarinba mártott kanállal szoktam). Minden réteget megszórunk mazsolával,és a cukorral kikevert darált dióval. A tetejét meglocsoljuk a maradék margarinnal, és a 2 tojás cukorral felvert fehérjéjével megkenjük.
A sütőbe toljuk a tepsit, amit ekkor gyújtunk be, hogy melegedés közben is keljen a tészta. Ha a sütő átforrósodott, takarékra állítjuk.
Vaníliasodóval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.