Elkészítés: A csirkét kívül-belül sóval bedörzsöljük, kiolajozott tepsiben 30 percig fólia alatt sütjük.
A hagyma felét kockára vágjuk, a másik felét cikkekre. A mártáshoz a hagymakockákat, a fokhagymát, a ketchupot, a mézet, ecetet, mustárt és a zöldpaprikát lábasban 2-3 percig főzzük.
A cikkekre vágott hagymát és a húslevest 30 perc után a csirkére tesszük, és további 30 percig sütjük. Utána megkenjük a mézes-fűszeres mártással, rátesszük a kukoricát, és további 15 percig még mindig fólia alatt pároljuk. Ezután levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
Főtt burgonyát, párolt rizst vagy burgonyafánkot kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.