Elkészítés: A tejcsokoládét egy tálba tesszük, megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, és alaposan elkeverjük vele. Ezután az ír krémlikőrt is hozzáadjuk, és ezzel is jól elkeverjük. Ha megvan, mélyhűtőbe tesszük kb. 30 percre. Ha megkötött, kiskanállal apró darabokat szaggatunk a trüffelből. A darabkákba belenyomkodunk egy szem törökmogyorót, majd golyócskákat formázunk belőle. Lényeges, hogy a golyók aprók legyenek, azaz tartsuk a receptben előírt darabszámot, mert a nagy trüffelek nagyon tömények lehetnek. Az így kapott golyókat tegyük zsírpapírra, majd kb. 10 percre tegyük be őket a fagyasztóba. Ez idő alatt a keserű csokoládét olvasszuk fel egy tálban. Ha a golyócskák megkötöttek, egy kevés étcsokoládét tegyünk a tenyerünkbe, és egyenként forgassuk át benne a golyókat. Ezután tegyük őket vissza a zsírpapírra, majd újjabb 10 percre a fagyasztóba. Ha megkeményedett rajtuk a csokoládé, még egyszer megismételjük a csokiban megforgatást, és újabb 10 percre a hűtőbe tesszük őket. A kész trüffel golyókat lehetőleg pár órán át érleljük a hűtőben, de akár azonnal kínálhatjuk behűtve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.