Elkészítés: A combokat előkészítjük, besózzuk és pár órát állni hagyjuk a hűtőben. Ezután 180 fokos sütőben elősütjük (fél óra sütés elegendő).
A mogyoróvajas szószhoz először az apróra vágott hagymát és fokhagymát kevés olajon megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk. Ezután beletesszük a mogyoróvajat és a többi hozzávalót. Annyi vizet öntünk, hogy krémes állagot kapjunk. 5-10 perc alatt elkészül a szósz. Érdemes megkóstolni, mivel meglehetősen sósnak és domináns ízűnek kell lenni, hogy a csirkén is érvényesüljön.
A combokat bekenjük a mogyoróvajas szósszal, majd készre sütjük a sütőben.
Burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.