Elkészítés: A pulykamellet vékonyan felszeletelem, és sós-fokhagymás tejbe áztatom legalább fél órán át. A sajtot lereszelem, és kevés liszttel összekeverem, hogy ne tapadjon össze. Egy edényt kibélelek szalonnaszeletekkel, az alját és oldalát is. A húsról leöntöm a tejet, a reszelt sajtba forgatom, majd lerakom az edénybe. A tetejét is betakarom szalonnával. Alufóliát borítok az edényre, és 180 fokon sütöm kb. 30 percig. Leveszem a fóliát, és tovább sütöm, hogy szép piros legyen. A sütőből kivéve leöntöm róla a fölösleges zsírt, ha kihűlt, a hűtőbe teszem. Majd szépen felszeletelem, és salátával, burgonyapürével kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.