Elkészítés: A csirkecombokat megsózzuk, borsozzuk. Kevés olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd kivesszük az olajból, és egy tepsibe tesszük.
A visszamaradt olajhoz öntjük a tejszínt, az összevágott rozmaringot és a zúzott fokhagymát. Ezeket egy kicsit összeforraljuk, majd a tepsiben lévő csirkére öntjük.
Ebben a szószban sütjük meg a combokat. Ha kész, a csirkét kivesszük, és a maradék szaftot egy turmixgépben összeturmixoljuk.
Tálaláskor a fokhagymás-rozmaringos szószt a csirkére öntjük, és hasábburgonyával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.