Elkészítés: A hússzeletek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a pirospaprikát, majd minden szeletre rárakunk egy karika vöröshagymát. Egymás tetejére rakjuk a fűszerezett húsokat, majd alufóliába csomagolva 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Egy tepsit kiolajozunk, belerakjuk a hússzeleteket, kevés vizet is öntünk alá /kb. 2 dl-t/, majd alufóliával letakarva kb. 1 órát sütjük, majd amikor már majdnem készen van, a fóliát levesszük, és pirítjuk egy kicsit.
Krumplipürével vagy hasábburgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.