Elkészítés: A tojások fehérjét kemény habbá verjük, a végén hozzáadunk 1 evőkanál porcukrot, és kicsit tovább verjük. A sárgákat 1 evőkanál porcukorral és a vaníliás cukorral fehéredésig verjük, majd ízlés szerint rummal ízesítjük. A mascarponét hozzáadjuk, egyneművé keverjük, a végén a tojáshabot óvatosan beleforgatjuk. Közben a tejeskávét elkészítjük, rumot teszünk bele, a babapiskótákat éppencsak belemártjuk, hogy ne ázzanak el nagyon. Egy kisebb, de magasabb falú tálba kezdjük szép sorban lerakni a piskótákat, rá krémet halmozunk, kakaóporral megszórjuk, majd újra babapiskótát rakunk. A rétegezést addig folytatjuk, amíg tartanak a hozzávalók, de a sort a krém zárja. Kb. 5 órára a hűtőbe tesszük, hogy jól lehűljön, és a piskóta megpuhuljon. Közvetlenül tálalás előtt megszórjuk kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.