Hozzávalók (4 személyre):
500 g finomliszt
5 db tojás
1 evőkanál olívaolaj
Elkészítési idő: körülbelül 40 perc
Az alaptészta:
1. A lisztet szitáld a gyúródeszkára, egyesével add hozzá a tojásokat, aztán pedig az olívaolajat.
2. Gyúrd össze a hozzávalókat, és 10 perc alatt dolgozd sima, rugalmas tésztává.
3. Krémes állagú zöldséges, húsos vagy májas tölteléket egyaránt készíthetsz hozzá.
1. Így töltsd meg!
2. Takard be a tölteléket!
A tésztacsíkot csepegtesd meg egy pici vízzel, majd a szélét hajtsd rá a töltelékre. A széleket alaposan nyomogasd össze, ezzel megakadályozhatod, hogy főzés közben elváljanak egymástól.
3. Elő a derelyevágóval!
A tésztacsíkokból a derelyevágóval metssz ki a raviolira hasonlító csomagokat. A felesleges tésztát a szélekről vágd le. Az előkészített töltött tésztát sós vízben főzd ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.