Kínai szezámmagos csirke
Babgulyás
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Vadas marha
Dödölle - az eredeti recept
Hagymás rostélyos
Klasszikus kuglóf
Finomfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen
Mákos guba
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Dubarry-csirkemell
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Kapros tökfőzelék virslivel
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Zsemlegombóc
Nem egészen egy éve sütötte meg első saját kenyerét a tévés és rádiós műsorvezető, Joshi Bharat pedig szeretné egészen magas szintre emelni a péktudományát. Sőt eljátszott a gondolattal, hogy saját pékséget is nyitna.

Joshi Bharat éveken át volt képernyőn, ma pedig elsősorban rádiós műsorvezetőként találkozhatnak vele az emberek. A korábbi tévés azonban nemcsak az éterben, hanem a közösségi médiában is aktív, és rendszeresen posztolja az Instagramon a kenyércsodáit. Joshi ugyanis hét hónapja kezdett otthon sütni, és kenyerekkel, kiflikkel, focacciákkal kápráztatja el családját.

Joshi Bharat új hobbija a sütés /Fotó: TV2
Joshi Bharat új hobbija a sütés /Fotó: TV2

"Világ életemben hittem abban, hogy a szenvedély irányuljon bármi felé is, üzen nekünk. Azt súgja, hogy dolgunk van valamivel, vagy valakivel. Legyen szó munkáról, hobbiról, vagy akár a társas kapcsolatokról. Esetemben ez a kis hang, ami sugdos a fülembe, azt diktálja, hogy néhány naponta próbáljak ki valami új receptet" – nyilatkozta a Borsnak Joshi Bharat, aki komolyan fontolgatja, hogy elvégez egy péktanfolyamot.

Komoly hobbi a sütés, akár saját pékséget is nyitna Joshi Bharat

Joshi Bharat nem tervezi a pályamódosítást, azaz nem hagy fel a műsorvezetéssel, de szívesen nyitna egy saját pékséget, ahol mindenféle nemzet péksüteményeit egy helyen vásárolhatnák meg az emberek.

"A sütés egy teljesen új színt, ízt és illatot adott az életemhez. Minden érzékemet kielégíti és egyre jobban érdeklődöm a különféle nemzetek saját receptjei iránt. Különösen vonz az olasz és a francia vonal, de persze a magyar irány is nagyon izgalmas, ahogyan az indiai kenyerek is fent vannak a palettámon."

"Szinte már látom is magam előtt azt a pici üzletet, ahol hátul a péküzemben magam készítem az aznapi kínálatot. Milyen jó is lenne, ha egy helyen lehetne megvásárolni számos nemzet finomságait!" – zárta az interjút Joshi Bharat.

Borítókép: TV2

Ajánljuk még:

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.